Facebook Instagram whatsapp Viber Telephone Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Location

Αναζήτηση στον ισότοπό μας
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 23:51

Μια βόμβα που αλλάζει τα δεδομένα του μηχανοκίνητου αθλητισμού!!!

Rate this item
(3 votes)

Ανοίγουν οι πόρτες της F4 στους καλύτερους Οδηγούς καρτ της BirelArt.

Richard Mille - Ακαδημία Νέων Ταλέντων 

Πάντα στο σταυροδρόμι της καινοτομίας και του πάθους, ο Richard Mille και η BirelArt ξεκινάνε ένα νέο εγχείρημα. Την ανίχνευση νέων ταλέντων δημιουργώντας ταυτόχρονα μία πραγματική γέφυρα μεταξύ του karting και των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Αυτό είναι μία καινοτομία στη βιομηχανία του καρτ καθώς μετά από μία διαδικασία επιλογής μεταξύ των οδηγών της BirelArt από όλον τον κόσμο,  θα δοθεί η ευκαιρία στον νικητή να συμμετέχει μια πλήρη σεζόν στο FIA French F4 Championship. Μία εξαιρετική ευκαιρία να για την κατάκτηση της κορυφής του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το 2001 ιδρύθηκε το περίφημο ρολόι Richard Mille και από τότε συνεργάζεται με διάσημου αθλητές όπως ο Rafael Nadal (τένις), ο Bubba Watson (γκολφ), ο Alexis Pinturault (σκι) καθώς και οι πιλότοι Alain Prost, Sebastien Ogier, Felipe Massa, Romain Grosjean και Charles Leclerc, μεταξύ άλλων. « Είμαι ένας αληθινός ενθουσιώδης αθλητής », λέει ο ιδρυτής. « Ειδικότερα, υπάρχει μία ισχυρή συνεργασία μεταξύ των ρολογιών που κατασκευάζουμε και των αγώνων αυτοκινήτου. Είμαι ευτυχής που η εταιρεία μας έχει την ευκαιρία να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην προώθηση νέων ταλέντων μαζί με την BirelArt".

Η Ακαδημία Richard Mille Young Talent δεν στερείται πρωτοτυπίας. Χάρη στη συμμετοχή του παγκόσμιου δικτύου διανομής BirelArt, η επιχείρηση θα προσφέρει σε 20 νέους οδηγούς καρτ από όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την τύχη τους σε μονοθέσια αυτοκίνητα. Για να συμμετέχει κάποιος οδηγός, είναι απαραίτητο να είναι οδηγός της BirelArt και να συμμετέχει σε αγώνες καρτ στη χώρα του. Η τελική επιλογή θα γίνει από τον εισαγωγέα της κάθε χώρας.

Ο δημιουργός της All Road Management και συνιδιοκτήτης της BirelArt Nicolas Todt είναι ενθουσιασμένος με την έναρξη της ακαδημίας  Richard Mille Young Talent : «Πρώτον, θέλω να ευχαριστήσω τον Richard Mille για την υποστήριξή του. Θα εφαρμόσουμε μία ειδικά προσαρμοσμένη φόρμουλα για να ενισχύσουμε την αποστολή μας για την ανεύρεση νέων οδηγών με ισχυρή δυναμική. Αυτό είναι πλήρως σύμφωνο με την γενική μας στρατηγική και μας προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση να συμμετέχουμε».

Αυτό το εξαιρετικό εγχείρημα θα ξεκινήσει φέτος και θα συνεχιστεί. Η ακαδημία Richard Mille Young Talent θα συγκεντρώσει στο τέλος της σεζόν περίπου 20 υποψήφιους στην πίστα του Paul Ricard στη Γαλλία. Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν για τις σωματικές και διανοητικές τους ικανότητες για δύο ημέρες. Τέλος θα αξιολογηθούν για την ικανότητα οδήγησης σε μονοθέσια FIA F4. Το πάνελ επιλογής, αποτελούμενο από ειδικούς, θα ορίσει τον νικητή ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο του αυτοκινήτου συμμετέχοντας στο Γαλλικό Πρωτάθλημα 2019 FIA F4 δωρεάν. 

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μπορούμε να μοιραστούμε τη συνεργασία μας με τον Richard Mille και την All Road Management με τους οδηγούς μας », λέει ο Ronni Sala, Πρόεδρος της BirelArt. « Θεωρούμε απαραίτητο να προσφέρουμε στους οδηγούς μας μία πραγματική γέφυρα μεταξύ του karting και των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Έχουμε τώρα την ευκαιρία να το κάνουμε με μοναδικό τρόπο μέσα από ολόκληρο το δίκτυο του ομίλου BirelArt. Αυτή η ευκαιρία αφορά όλους τους οδηγούς της BirelArt, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Αν και η ιδέα είναι πολύ απλή, παραμένει επαναστατική στην υλοποίησή της. Όλες οι ενέργειες έχουν ως στόχο να ανοίξουν τις πόρτες των αγωνιστικών αυτοκινήτων στους καλύτερους οδηγούς.

Η Zorri Motorsport-BirelArt Greece, ως επίσημος αντιπρόσωπος της BirelArt, έχει εξουσιοδοτηθεί να προτείνει από την Ελλάδα  τον οδηγό που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα κατόπιν συστήματος αξιολόγησης που θα ανακοινωθεί εντός Μαΐου 2018.

Read 4723 times

Banner Psifiakos Metasx 1