Facebook Instagram whatsapp Viber Telephone Mail Location

Αναζήτηση στον ισότοπό μας
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 14:41

Το 2018 συναντά την BIRELART ακόμα πιο δυνατή

Rate this item
(0 votes)

BirelArt logoΈπειτα από την μεγάλη απόφαση της Birel να συγχωνευθεί με την ART, επίσης κορυφαία εταιρία στον χώρο του Motorsport με πρόεδρο και εμπνευστή της εταιρίας τον Nicolas Todt, πέρασαν τρία χρόνιας και ήρθε η ώρα για απολογισμό. Επιτυχία 100% έτσι λοιπόν ο Ronni Sala και o Nicolas Todt βάζουν την σφραγίδα και υπογράφουν την συνέχεια της BirelArt με τις καλύτερες προοπτικές και επενδύουν σε όλα τα επίπεδα της εταιρίας.

6Ο Στάθης Ξηνταβελόνης παραβρέθηκε στην Παγκόσμια Ετήσια Συνάντηση της BirelArt ,2 Νοεμβρίου 2017 στην έδρα της εταιρίας στη Lissone της Ιταλίας και μας ανακοινώνει από πρώτο χέρι τα ΝΕΑ!!

ΝΕΑ ΣΑΣΙ BIRELART 2018: Η BirelArt θα συνεχίσει την επιτυχημένη συνταγή με μικρές βελτιώσεις στο σασί, σε επιμέρους εξαρτήματα αλλά και στην αεροδυναμική των καρτ με το νέο μπροστινό spoiler που σχεδίασε και εξέλιξε σε αεροδυναμική σήραγγα. Εντυπωσιακή ήταν η νέα εμφάνιση που παρουσίασε στα καρτ Riccardo και Kubica.4

ΝΕΑ ΣΑΣΙ BIRELART RENTAL 2018: Η BirelArt προχώρησε σε εξολοκλήρου ανανέωση στα ενοικιαζόμενα καρτ και παράλληλα εξέλιξε τον έλεγχο ποιότητας στο στάδιο συναρμολόγησης .Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα τα καρτ να είναι ακόμα ποιο ευχάριστα για τον χομπίστα.

ΝΕΑ ΣΑΣΙ BIRELART RENTAL N32 Junior: Ενοικιαζόμενο καρτ Τώρα και για παιδιά! Τα καρτ θα μπορούν να οδηγούν παιδιά ύψους από 1μέτρο μέχρι 1,70 με απίστευτη ασφάλεια και απόλυτη οδηγική ικανοποίηση.

BIRELART RENTAL E-KART: Η BirelArt συμπληρώνοντας την μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, προσθέτει και τα νέα ενοικιαζόμενα καρτ που λειτουργούν με μπαταρίες. Οι επιδόσεις τους ελέγχονται ηλεκτρονικά ενώ η BirelArt έχει δημιουργήσει μια ομάδα τεχνικής υποστήριξής για όλη την Ευρώπη.

5Νέα Συνεργασία με την Alpinestars: Η Alpinestars έχει σχεδιάσει εξολοκλήρου τα ρούχα και όλον τον εξοπλισμό που χρειάζονται οι ομάδες με μεγάλη επιτυχία. Το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό και δεν χωράει αμφιβολία!

Ο Davide Fore στη BIRELART: Πολύ σημαντική για την παρουσία της αγωνιστικής ομάδας BirelArt Racing είναι η τοποθέτηση του πολάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή Davide Fore στη θέση του Team Manager. Η εμπειρία των 30 ετών του ταλαντούχου οδηγού θα βοηθήσει στην περεταίρω εξέλιξη των οδηγών της ομάδας. 

Δυναμική δήλωση του Daniele Ricciardo: Ο οδηγός της F1 θα είναι και το 2018 στο πλευρό της εταιρίας και θα αναλάβει την προώθηση των προϊόντων με την μοναδικότητα που τον χαρακτηρίζει. Δείτε το video παρακάτω.

Από το Kart στη F1:Ο πρόεδρος της BirelArt, Ronni Sala περπατάει στο κόκκινο χαλί που έστρωσε από το καρτ μέχρι την F1 και προφέρει την δυνατότητα σε όλους τους οδηγούς της BirelArt τα βήματα για μια ολοκληρωμένη πορεία.
1
Στάθης Ξηνταβελόνης δήλωσε: Με χαροποίησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον που έδειξε ο Nicolas Todt και η προθυμία του να ασχοληθεί προσωπικά σε ότι χρειαστώ για θέματα που αφορούν το καρτ στην Ελλάδα. Η BirelArt έχει αποδείξει επανειλημμένος ότι, ενώ είναι μια τεράστια εταιρεία με πωλήσεις σε όλο το κόσμο φροντίζει και σέβεται τους συνεργάτες της ανεξαρτήτου μεγέθους και αυτήν την γραμμή πιστεύω την έχει παγιώσει ο πρόεδρος της εταιρίας Ronni Sala.
Εδώ και αρκετά χρόνια συμμετέχω σαν μηχανικός με Έλληνες και ξένους οδηγούς σε αγώνες παγκοσμίου επιπέδου και αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να έχω μια καθαρή εικόνα του ανταγωνισμού. Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της εταιρίας και η συγκεκριμένη συνάντηση με έπεισε ότι τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστούμε σε όλους τους τομείς.IMG 0179IMG 0181IMG 0180

BirelArt logo

Read 2296 times

Media

Banner Psifiakos Metasx 1