Facebook Instagram whatsapp Viber Telephone Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Location

Αναζήτηση στον ισότοπό μας
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2007 22:45

Σασί MONZA 2007

Rate this item
(0 votes)

monza -logoΗ Monza για το 2007 παρουσίασε 4 νέα μοντέλα. Σημαντικό είναι ότι δημιούργησε και ένα μοντέλο για κινητήρες Rotax DD2.

 

 

 

 logo_monzabirel


Παρατήρηση: Τα σασί Monza δεν είναι πλήρως μονταρισμένα και εκτός των άλλων δεν περιέχουν κινητήρα.

Monza Line 2009

Η Monza Line αντιπροσωπεύει μία άρτια εναλλακτική της Birel
Racing Line. Είναι ενδιαφέρουσα από τεχνικής άποψης και η τιμή πώλησης είναι η πιο ανταγωνιστική της αγοράς.

Σε ότι αφορά το τεχνικό κομμάτι, υιοθετήθηκαν καινοτομίες, όπου διαφοροποίησαν την γραμμή Monza από την υπόλοιπη σειρά προϊόντων της  Birel.
Είναι ιδανικό για Εθνικούς αλλά και παγκοσμίους αγώνες όπου με την απλότητα που προσφέρει επιτυγχάνεται η ιδανική ισορροπία. 
Η Monza Line μπορεί να είναι η ιδανική λύση για οδηγούς που δεν κάνουν πολλές προπονήσεις το χρόνο και θέλουν λυτή γραμμή με επιδόσεις.
H καταλληλότερη λύση για όλα τα challenge και KF3.
Για το 2009 η Birel spa προτείνει τη σειρά Monza line η οποία αποτελείται από τα παρακάτω τρία μοντέλα.

ZY32A/C
Homologation n.29/CH/14  

Αυτό το καρτ βασίζεται στο σασί του 2008 αλλά έχει υποστεί μία σειρά από αλλαγές.
Η γεωμετρία παραμένει η ίδια αλλά η σημαντική επανάσταση είναι στην δομή κάνοντας το, πολύ πιο λειτουργικό στην πίστα.
Το συγκεκριμένο σασί διατίθεται και για κινητήρα Rotax DD2.

ZX32A/C
Homologation n.149/CH/08

Είναι το μικρό αδελφάκι του ZY. Η διαφορά είναι στα μέρη της κατασκευής τα οποία είναι λιγότερο εξεζητημένα, γεγονός που καθορίζει την συμφέρουσα τιμή του.

ZC28/ZB
Homologation CSAI 4/TM/09
Homologation CSAI 3/TM/09

Και τα δύο αυτά καρτ είναι ειδικά για τις μικρότερες κατηγορίες, που αναπτύχθηκαν για να έχουν ευκολία στην χρήση και καλύτερη απόδοση στην πίστα. Για την ακρίβεια, το καρτ έχει νέα βάση ρουλεμάν άξονα το οποίο επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους σε τρείς διαφορετικές θέσεις.

Σύστημα φρένων
Στα Birel “S1” σασί θα τοποθετείται σαν στάνταρ το υπάρχων σύστημα φρένων “CX”. Η σημαντική καινοτομία είναι οι κατασκευή νέων δίσκων από χυτοσίδηρο που επιτρέπουν να διατηρείται χαμηλότερη θερμοκρασία με μεγαλύτερη απόδοση φρεναρίσματος και πολύ καλύτερη αίσθηση.
Υπάρχει δυνατότητα επιλογής σε δίσκους από χυτοσίδηρο ή ατσάλι που πρέπει να ζητηθεί την ώρα της παραγγελίας.

Προστατευτικά πλαστικά
Τα Free Line Cik03/08 προστατευτικά πλαστικά ανανέωσαν την ομολογκασιόν τους με τη νέα FL09/14. Δεν έχουν γίνει τροποποιήσεις στην εμφάνιση αλλά βελτιώθηκαν τα πλαστικά αλλά και οι βάσεις στήριξης με αποτέλεσμα να μειωθεί το συνολικό τους βάρος τους από 1,10 έως 1,30 κιλά.

Βάση εξάτμισης
Η HQ βάση εξάτμισης θα τοποθετείται στάνταρντ σε όλα το καρτ που προορίζονται για KF και KZ κινητήρες ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία στην τοποθέτηση του πίσω προφυλακτήρα.

Εξαρτήματα μαγνησίου
Νέα προϊόντα magnesium έχουν προστεθεί στην λίστα των αξεσουάρ Free line. Πίσω και εμπρός τσοκ τροχού καθώς και βάσεις ρουλεμάν άξονα τα οποία προσφέρουν σημαντική μείωση βάρους και παράλληλα ελευθερώνουν το σασί προσδίδοντάς του περισσότερο γλίστρημα. Τα αξεσουάρ αυτά παραγγέλνονται έξτρα σαν ανταλλακτικά.

Άξονες
Δυο νέοι άξονες παρουσιάζονται για το 2009. Και οι δύο άξονες είναι προσαρμοσμένοι για “γλιστερές” πίστες, προσφέροντας καλύτερο κράτημα.
Read 2108 times

Banner Psifiakos Metasx 1