Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 22:34

BirelArt line 2017

Όπως κάθε χρόνο, η BirelArt παρουσιάζει τα νέα καρτ και την εξέλιξή που έχει γίνει για το 2017. Ο κωδικός που θα χαρακτηρίζει τα νέα μοντέλα για το έτος 2017 θα είναι S8-Β. Μετά από μια θετική αγωνιστική σεζόν και με εξίσου θετικά σχόλια από όλες τις ομάδες που δούλεψαν το 2016 προχώρησαν σε μία περαιτέρω βελτίωση των karts και των αξεσουάρ, διατηρώντας παράλληλα την άριστη τεχνική και διαρθρωτική βάση των μοντέλων 2016. Mini kart • C28-B S8 : Homologation CSAI02/CH/14. Το πλαίσιο για τις μίνι κατηγορίες C28, υπέστη διάφορες δομικές αλλαγές, τόσο στη γεωμετρία όσο και στα υλικά, για να βελτιωθεί η…
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 19:10

Custom Racing Stickers just 4U

Στη Zorri Motorsport αναζητάμε πάντα την εξέλιξη και την πρωτοπορία. Έτσι μετά από έρευνα σε υλικά και νέες τεχνολογίες καταφέραμε να κατασκευάσουμε και να διαθέσουμε στην Ελληνική αγορά αυτοκόλλητα για καρτ και κάθε είδους εφαρμογή σε εφάμιλλη ποιότητα αυτής των μεγάλων εργοστασίων του διεθνούς καρτ. Οι κατασκευαστικές επιλογές  δεν έχουν όριο και δίνουμε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε Έλληνες οδηγούς και ομάδες να αποκτήσουν την αγωνιστική τους ταυτότητα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να ντύσουν πλαστικά των καρτ, προφυλακτήρες, καλύμματα αλυσίδας, ντεπόζιτα, πάγκους εργασίας, εργαλειοθήκες, κράνη και ότι άλλο επιθυμείτε. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι το…
O Τζώρτζης ξεκινά δυναμικά εν όψη της νέας σεζόν με δοκιμές και έναν υπέροχο αγώνα, στην Ιταλία. Δοκιμή με BirelArt Rok junior στο Lonato Το τριήμερο 2-4 Σεπτεμβρίου ο νέος ταλαντούχος οδηγός της Zorri Motorsport, Τζώρτζης Μαρκογιάννης, βρέθηκε στο Lonato για να δοκιμάσει το σύνολο με το οποίο έχει αποφασίσει να συμμετέχει σε αγώνες στην Ιταλία το 2017. Αυτό αποτελείται από σασί BirelArt και κινητήρα RokJunior και θα συμμετέχει στο Rok Cup Italia.
O Στέλιος Σαγανάς σάρωσε κερδίζοντας τον 1ο αγώνα του D-Cupγια το 2016. Όπλο του, ένα καρτ της BirelArt! Τέσσερις νίκες στους τέσσερις πρώτους αγώνες της χρονιάς είναι επίτευγμα εντυπωσιακό. Πρωταγωνιστής η Zorri Motorsport που νίκησε για ακόμα μια φορά σε αγώνα kart της κατηγορίας senior. Αυτή την φορά ήταν ο 1ος αγώνας του κυπέλου D-Cup και οδηγός ο Στέλιος Σαγανάς.
Ο 2ος αγώνας του RotaxMaxChallenge αποτελεί παρελθόν καθώς και ένα ακόμα πολύ πετυχημένο Σαββατοκύριακο για τους οδηγούς της Zorri Motorsport. Rotax junior Την Zorri Motorsport εκπροσώπησε άξια, για ακόμα μια φορά, ο Θάνος Ξηνταβελόνης. Να σημειώσουμε πως ο Θάνος είναι ο μικρότερος αλλά και ο λιγότερο έμπειρος στην κατηγορία, συνεπώς βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προσαρμογής. Ωστόσο κατάφερε τον τρίτο καλύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Στον ημιτελικό διατήρησε την θέση του, ώσπου μια επαφή από πίσω τον έριξε κάποιες θέσεις, με αποτέλεσμα τελικά να τερματίσει στην 5η θέση. Στον τελικό ήταν εντός συναγωνισμού και κατάφερε να κερδίσει μια θέση, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση.
Στον Παγκόσμιο Τελικό Easykart στην Ιταλία αγωνίστηκε ο Μαρκογιάννης Τζώρτζης, πραγματοποιώντας ένα πολύ δυνατό ντεμπούτο. Ο Μαρκογιάννης Τζώρτζης, της Nitro Racing Kart, αφού ξεχώρισε με τις επιδόσεις του στις Ελληνικές πίστες, πήρε την απόφαση και έκανε το μεγάλο βήμα, βγαίνοντας εκτός συνόρων. Το βάπτισμα του πυρός έγινε στα βαθιά μιας και αγωνίστηκε κατευθείαν στον Παγκόσμιο Τελικό του Easykart που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία στις 15-17 Οκτωβρίου. Πίσω από την οργάνωση, κάθε λεπτομέρειας για την αποστολή, βρέθηκε η Zorri Motorsport με την εμπειρία του Στάθη Ξηνταβελόνη αλλά και τις επαφές του στην Ιταλία και στην BirelART να παίζουν καθοριστικό ρόλο. Σημαντική ήταν…
Με Ελληνική συμμετοχή θα κατέβει η Zorri Motorsport στο Easykart International Grand Finals. Μετά τις επιτυχίες στην Ελλάδα, ποια είναι η συνέχεια; Σε αυτό το ερώτημα απαντά για ακόμα μια φορά η Zorri Motorsport. Αυτή την φορά, το ερώτημα, αφορά τον Τζώρτζη Μαρκογιάννη, οδηγό της ομάδας Nitro Kart Team (FIRST), πρωταθλητή της κατηγορίας Rotax Micro Max για το 2014, που εφέτος τερμάτισε στην 2ηθέση του ίδιου πρωταθλήματος.
Όταν είσαι ένας μεγάλος οδηγός η καλύτερη απόδειξη είναι η κατάκτηση πρωταθλημάτων. Ο Θάνος Ξηνταβελόνης αποδεικνύει πως είναι ένας από αυτούς κατακτώντας τον τίτλο της κατηγορίας Rotax Micro Max για το 2015.
Υπάρχει μια χρονική στιγμή, στους οδηγούς με ταλέντο, που κάνουν ένα κλικ και αποδεικνύουν τις ικανότητες τους. Αυτή η “ενηλικίωση” ήρθε για τον Θάνο Ξηνταβελόνη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στον αγώνα του Rotax MAX. Εκεί έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες σε ένα τριήμερο γεμάτο καλές επιδόσεις.
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 01:00

H Zorri Motorsport κοιτάζει έξω.

Με την Ελλάδα παγωμένη μέσα στο καλοκαίρι, η Zorri Motorsport θα ασχοληθεί με τους αγώνες του εξωτερικού και συγκεκριμένα το RokCup.
Σελίδα 1 από 9