ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ (4)

Kartshop2015Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε εύκολα και γρήγορα καρτ, αξεσουάρ, ανταλακτικά για όλες τις μάρκες καρτ στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η βάση της Zorri Motorposport βρίσκεται στη Μεταμόρφωση σε μια κάθετη ιδιόκτητη μονάδα με άρτιο εξοπλισμό, ικανό να εξυπηρέτηση κάθε νέο ή παλιό πελάτη. Η έκθεση καθώς και τα γραφεία βρίσκονται στον πάνω όροφο. Εκεί ο πελάτης έχει την δυνατότητα να δει από κοντά τα προϊόντα της εταιρίας και να συνομιλήσει με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας. Ολοκληρωμένα kart, ρουχισμός, κράνη, και εξαρτήματα, βρίσκονται όλα μπροστά στα μάτια του κοινού. Επιπρόσθετα σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο έχει την δυνατότητα να συζητήσει την καλύτερη δυνατή λύση ώστε να κάνει πράξη το όνειρο του, την εμπλοκή με το kart.

Στον κάτω όροφο βρίσκεται το τμήμα εξέλιξης και συντήρησης των kart. Βασική προϋπόθεση για την σωστή συντήρηση ένα καθαρό περιβάλλον με άρτιο εξοπλισμό. Εδώ η Zorri Motorposport δεν έχει αντίπαλο. Έχει γίνει μεγάλη επένδυση ώστε να μην λείπει τίποτα από το “εργαστήριο” της εταιρίας. Από εδώ ξεκινούν τα kart και εδώ καταλήγουν μετά από κάθε χρήση στην πίστα. Εδώ γίνονται όλες οι εργασίες και οι απαραίτητοι έλεγχοι ώστε το μόνο που μένει σε εσάς είναι να βάλετε μπροστά τον κινητήρα.

Γενική άποψη του χώρου εργασίας

Η Zorri Motorsport είναι η πιο άρτια οργανωμένη ομάδα καρτ στην Ελλάδα και βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο σε σχέση με αυτές του εξωτερικού.

Το φορτηγό 9μέτρων που διαθέτει είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει αγωνιστικά έως και 6 αγωνιζόμενους παρέχοντας πλήρη τεχνικό και αγωνιστικό εξοπλισμό.

Η εξωτερική τέντα καλύπτει επιφάνεια 65τ.μ. και κλείνει περιμετρικά παρέχοντας ασφάλεια και προστασία στους οδηγούς ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Το σύνολο έχει ενεργειακή αυτονομία οικολογικά μέσω ενός φωτοβολταϊκού συστήματος που βρίσκεται στην οροφή του φορτηγού.

Κάθε οδηγός έχει στην κατοχή του μία πλήρη εργαλειοθήκη. Μία επιπλέον τροχήλατη εργαλειοθήκη περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για οποιαδήποτε επισκευή και αν χρειαστεί σε σασί ή κινητήρα. Από απλά δράπανα και τροχούς έως ηλεκτροσυγκόλληση και ρεκτιφιέ για όλες τις διαστάσεις κινητήρων.

Επίσης διαθέτει ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας για καρτ και όργανα μέτρησης καυσίμων και κινητήρων.

Στους αποθηκευτικούς χώρους του φορτηγού μεταφέρονται πάντα στην πίστα ανταλλακτικά και αναλώσιμα που πιθανώς χρειαστούν.

Δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στην καλή ισορροπία και ξεκούραση των οδηγών έχουμε διαμορφώσει έναν χώρο ειδικά για αυτούς. Εκεί μπορούν να έχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα μακριά από τις μουντζούρες του συνεργείου, μπορούν να χαλαρώσουν, να πιούν ένα ρόφημα αλλά και να φάνε παρακολουθώντας τηλεόραση ή παίζοντας με το Laptop.

Οι εγκαταστάσεις στο φορτηγό έχουν γίνει με ιδιαίτερη επιμέλεια και μεράκι γεγονός που χαρακτηρίζει τη Zorri Motorsport.

Εμείς ανέκαθεν θεωρούμε ότι η καλή οργάνωση και υποδομή είναι το μισό της επιτυχίας.

Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται το αποτέλεσμα της πολύχρονης δουλειάς μας.

Γενική άποψη του χώρου εργασίαςΓενική άποψη του χώρου εργασίαςΕξωτερική όψηΕξωτερική όψηΧώρος αποθηκευτικός και επισκευής κινητήρων.Χώρος αποθηκευτικός και επισκευής κινητήρων.Χώρος αυτοσυγκέντρωσης, χαλάρωσης και προετοιμασίας για τους οδηγούς μας.Η Zorri Motorsport δραστηριοποιείται στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το 1998. Εμπορεύεται υψηλού επιπέδου προϊόντα καρτ και αυτοκινήτου των σημαντικότερων εταιριών όπως BirelART, BMB, Tillett, Sparco, Alfano, Arai, Libe, RC Racing, R3 Racing, Semel κ.α.
Αγώνες
Στον αγωνιστικό τομέα έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες σε αγώνες εθνικού αλλά και παγκοσμίου επιπέδου με την αγωνιστική της ομάδα.
Η Zorri Motorsport βρίσκεται στην κορυφή, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις του καρτ σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από τις συνεργασίες με εταιρείες και βελτιωτικούς οίκους του εξωτερικού, αλλά και από τη συμμετοχή της ομάδας σε αγώνες του Πανευρωπαϊκού και Παγκοσμίου πρωταθλήματος καρτ.
 
Easykart Trofeo Hellas
Η Zorri Motorsport έκανε την έκπληξη το 2007 στον χώρο του αγωνιστικού καρτ. Εισήγαγε αποκλειστικά στη χώρα μας το Easykart by Birel το οποίο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του καθαρόαιμου αγωνιστικού καρτ με χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης.
Μέσα σε λίγους μήνες οι πίστες απέκτησαν νέο αίμα που δίψαγε για ευχάριστες στιγμές οδήγησης , ακόμα και για αγώνες. Στόχος μας είναι το πάθος για το kart να γίνει αρωγός ώστε να αλλάξει τελείως την φιλοσοφία των Ελληνικών αγώνων και να τους μετατρέψει σε event με αξιοκρατική αντιμετώπιση των αγωνιζομένων, εκδηλώσεις, κληρώσεις και ευχάριστες παρουσίες.
Το Easykart Trofeo είναι το πρώτο πραγματικά ενιαίο πρωτάθλημα kart.
Αναγνωρίζοντας τις αξίες και την πρωτοτυπία του να κρατήσει χαμηλά το κόστος κάθε αγώνα και εκτιμώντας ότι η εταιρία έχει θέσει κοινούς όρους για όλους τους αγωνιζόμενους αυτού του πρωταθλήματος. Ο κόσμος έχει ήδη αγκαλιάσει ολόθερμα τον θεσμό και οι συμμετοχές στο Easykart Trofeo έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ο τελικός νικητής κάθε κατηγορίας έχει την δυνατότητα να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Τελικό του Easykart που διοργανώνει η Birel s.p.a και καλύπτει μεγάλο μέρος τον εξόδων.
 
Φιλοσοφία
Το μέλλον είναι τα παιδιά. Δημιουργήσαμε το Easykart driver program ώστε να ωθήσουμε παιδιά από 6 χρονών να εμπλακούν ενεργά με το καρτ, να μάθουν να οδηγούν σωστά και γιατί όχι να ασχοληθούν με το μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Η συμμετοχή τους θα τα βοηθήσει να λειτουργούν στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, ακολουθώντας συγκεκριμένους κανόνες και κανονισμούς μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
 
H Zorri Motorsport μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρό σου
 
Οδήγησε αγωνιστικό καρτ
Νιώσε την μοναδική αίσθηση που σου προσφέρει ένα αγωνιστικό καρτ.
Ενοικίασε το για μία ημέρα ή για την συμμετοχή σου σε έναν αγώνα.

Μάθε τα μυστικά του καρτ
Εκπαιδευτικά σεμινάρια και οργανωμένες προπονήσεις σε οδηγούν να κατακτήσεις τα μυστικά του καρτ. Δίπλα στους επίσημους οδηγούς και τους έμπυρους τεχνικούς της Zorri Motorsport μαθαίνεις να οδηγείς στο όριο αλλά και να «στήνεις» ιδανικά το καρτ σου.

Πάρε και εσύ μέρος σε kart Event
Ταχύτητα και αδρεναλίνη στο μέγιστο στα kart Event που διοργανώνει ή συμμετέχει η Zorri Motorsport όπως:
Track day events
Easykart Trofeo Hellas
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καρτ
World Karting Champs

Φτάσε στην κορυφή
Δημιουργήσαμε για εσένα το Easykart driver program.
Αναγνωρίζουμε το ταλέντο σου μέσα από τη συμμετοχή σου στο Easykart Trofeo και σε προωθούμε σε κατ' επιλογήν αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό με την υποστήριξη της Zorri Motorsport.
 
www.kartshop.gr
Από το 2011 δημιουργήθηκε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να μπορείτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να βρίσκεται και να διαλέγεται τα προϊόντα που ψάχνετε.
Μέσα από ένα πολύ οργανωμένο σύστημα Logistic το κατάστημά μας έχει τη δυνατότητα να παραδώσει όλα τα μη διαθέσιμα είδη από 15-30 ημέρες από την παραγγελία σας ή και νωρίτερα υπό προϋποθέσεις.
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται σε όλες τις χώρες του κόσμου είτε με τους προεπιλεγμένους τρόπους αποστολής είτε με μεταφορική εταιρεία δικής σας επιλογής.

Μπορείτε να εξοφλήσετε άμεσα και με ασφάλεια τις παραγγελίας σας επιλέγοντας τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.

Kartshop2015

BIREL spa

Από τον Ιούλιο του 2006 η εταιρεία μας συνεργάζεται με την γνωστή σε όλους εταιρεία BIREL SPA.

Η Birel διαθέτει μία κάθετη μονάδα παραγωγής στην οποία παράγει το 90% των εξαρτημάτων που απαιτούνται για την κατασκευή των καρτ. Επίσης έχει οργανώσει μία αγωνιστική ομάδα διεθνούς εμβέλειας και έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους από το 1959 που ιδρύθηκε.

Η Zorri Motorsaport ξεκίνησε την συνεργασία της με την Birel spa από το 2006. Αρχικά ανέλαβε την προώθηση του EASYKART και την αγωνιστική οργάνωση του TROFEO EASYKART για την Ελλάδα.

Ο στόχος που είχαμε θέσει από κοινού επετεύχθη, όποτε από το Δεκέμβριο του 2007 η συνεργασία των δύο εταιρειών προχώρησε και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων της Birel. Έτσι από τον Ιανουάριο του 2008 η Zorri Motorsport με εξουσιοδότηση στης Birel spa διαθέτει στην Ελληνική αγορά όλα τα προϊόντα της Birel spa όπως τα πλαίσια Birel Motorsport και Monza, τα ενοικιαζόμενα καρτ N35 καθώς και όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ της Freeline. Εξακολουθεί βέβαια να προωθεί και το Easykart ως το οικονομικότερο αγωνιστικό προϊόν υψηλής απόδοσης και ποιότητας.

 

Miliziano_logoMILIZIANO KART ENGINES

Η συνεργασία της ZorriMotorsport με την οικογένεια Miliziano ξεκίνησε από το 2000.

Η συνεργασία αφορά την προμήθεια κινητήρων με την μέγιστη απόδοση καθώς και τεχνική υποστήριξη σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας.

Δείγμα της άριστης συνεργασίας είναι τα αποτελέσματα των αγώνων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καρτ αλλά και Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου συμμετέχουν οι οδηγοί της ομάδας μας.